Neuerburg - Rustig Aan vakantie

8-daagse kleine busjesreis - Neuerburg - Duitsland

Niveau Rustig aan vakantie
Niveau Rustig aan vakantie
Hotel
Hotel
Kleine Bus
Kleine Bus
Rollator
Rollator

Reissom vanaf 1.129,-

Groepsamenstelling

De reissom is inclusief accommodatie, begeleiding, vervoer vanaf de opstapplaats, dagelijks een uitstapje of activiteit, groepsgeld, calamiteitenfonds, SGR-bijdrage en reisverzekering.

Groepsamenstelling

Vertrekdatum: 28-06-2025

Deze groep bestaat voorlopig uit 7 personen (3 mannen en 4 vrouwen), met een leeftijd tussen de 54 en 73 jaar.

Deze reis is binnenkort te boeken! Ga je mee?

Helaas hebben wij op dit moment nog niet alle informatie. Wij doen hard ons best om jou dit zo snel mogelijk te laten weten, hou de website in de gaten!

Wil je wel alvast zeker zijn van een plekje of een eenpersoonskamer? Vul dan vrijblijvend jouw gegevens in, via onderstaande groene knop.

Velden met een * zijn verplicht

Omschrijving

WOW-factor

  1. Bezoek aan Luxemburg

  2. Boottocht over de Moezel

  3. Genieten van de mooie natuur

Neuerburg in de Eifel

Midden in de prachtige natuur en tussen de heuvels vinden we Neuerburg in de Eifel. Een stadje vlakbij de Duits-Luxemburgse grens. Bovenop de heuvels staat de burcht Neuerburg, dit zorgt voor een mooi Middeleeuws plaatje. Om Neuerburg heen is veel natuur. Hier gaan we tijdens korte wandelingen volop van genieten. We kijken onze ogen uit! Tijdens uitstapjes bezoeken we de hoofdstad van Luxemburg, die stad heet ook Luxemburg, voor het ontdekken van de leuke winkels, restaurantjes en terrassen. Daarnaast staat een boottocht over de rivier de Moezel op de planning. We voelen de wind door onze haren en we genieten van het prachtige landschap van de Duits-Luxemburgse regio. Dit is een heerlijke plek voor een rustgevende vakantie!

Buitenhof Reizen - Neuerburg in de Eifel - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Reizigers bij uitkijkpunt

Verblijf

Hotel Euvea

Hotel Euvea is gelegen in een rustige, groene omgeving in het kleine stadje Neuerburg in de Eifel. Het hotel biedt een ontspannen sfeer terwijl het toch goed bereikbaar is voor het verkennen van de stad en de omliggende regio.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een restaurant en bar waar we kunnen genieten van lokale en internationale gerechten. In de bar kunnen we een verfrissend drankje halen. Daarnaast is er een zonneterras met uitzicht op de tuin. Om het verblijf zo comfortabel mogelijk te maken biedt het hotel een zorgbadkamer, verpleegbedden en bedgalgen. De wellness beschikt over een plafondlift, zodat iedereen toegang heeft tot de whirlpool! In het hele hotel is gratis wifi aanwezig.

Kamers

De kamers zijn modern en comfortabel ingericht. Er ligt hier een focus op rust en ontspanning. Er is een televisie, bureau en aparte bedden aanwezig. Daarnaast beschikt de badkamer over een douche en toilet.



Activiteiten

Wat gaan we zeker doen

  • Bezoek aan Luxemburg: We bezoeken de hoofdstad van Luxemburg, die ook Luxemburg heet. Makkelijk toch? Hier gaan we lekker winkelen en zoeken we een terrasje op. Wie weet vind jij nog wel een leuke souvenir voor thuis!

  • Boottocht over de Moezel: We maken een boottocht over de rivier de Moezel. Voel de wind door je haren en geniet van het prachtige Duits-Luxemburgse landschap.

  • Genieten van de mooie natuur: We zitten middenin de natuur en met uitzicht op prachtige heuvels. We kijken onze ogen uit!

Buitenhof Reizen - Neuerburg in de Eifel - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - BoottochtBuitenhof Reizen - Neuerburg in de Eifel - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Koken op vuur

Foto's

  • Buitenhof Reizen - Neuerburg - begeleide groepsreizen met een verstandelijke beperking - groepsfoto
  • Buitenhof Reizen - Neuerburg in de Eifel - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Boottocht
  • Buitenhof Reizen - Neuerburg in de Eifel - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Terrasje pakken
  • Buitenhof Reizen - Neuerburg in de Eifel - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Koken op vuur
  • Buitenhof Reizen - Neuerburg in de Eifel - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Wandeling door natuur
  • Buitenhof Reizen - Neuerburg in de Eifel - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Reizigers bij standbeeld
  • Buitenhof Reizen - Neuerburg in de Eifel - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Hotel Euvea

Terug naar zoekresultaten

Vertrekdata:

  • 28-06-2025 (Vol)

Betekenis statussen

Gegarandeerd vertrek
Deze datum heeft een gegarandeerd vertrek. Dit betekent dat de reis altijd doorgaat, ongeacht het aantal reizigers. Je kunt je dus nu al voorbereiden op jouw vakantie!

Beschikbaar
Deze vakantie heeft nog voldoende plaatsen beschikbaar. Een boeking op deze datum kunnen wij dan ook direct aan jou bevestigen, onder voorbehoud van geschiktheid, tenzij je kiest voor een extra optie, zoals een 1-persoonskamer. Deze zijn altijd op aanvraag.

Op aanvraag
Dit betekent dat de vakantie op de door jou gekozen vertrekdatum niet direct vanuit onze voorraad beschikbaar is. Als je deze reis boekt, streven wij ernaar je uiterlijk binnen 5 werkdagen te informeren omtrent de status van de boeking.
Indien jouw aanvraag niet gerealiseerd kan worden, dan vervalt jouw boeking natuurlijk kosteloos en zullen wij jou informeren over de beschikbaarheid van andere vakanties. Kan aan de aanvraag worden voldaan, dan is jouw boeking definitief en ontvang je van ons een bevestiging.

 
Buitenhof Reizen - Neuerburg - begeleide groepsreizen met een verstandelijke beperking - groepsfotoBuitenhof Reizen - Neuerburg in de Eifel - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Boottocht