Riviercruise MS Horizon - Nederland & België vanuit Rotterdam - Route B

8-daagse Groep in Groep Riviercruise - Antwerpen - België

Niveau Rustig aan vakantie
Niveau Rustig aan vakantie
Riviercruise
Riviercruise

Deze reis is binnenkort te boeken! Ga je mee?

Helaas hebben wij op dit moment nog niet alle informatie. Wij doen hard ons best om jou dit zo snel mogelijk te laten weten, hou de website in de gaten!

Wil je wel alvast zeker zijn van een plekje of een eenpersoonskamer? Vul dan vrijblijvend jouw gegevens in, via onderstaande groene knop.

Velden met een * zijn verplicht

Omschrijving

WOW-factor

  1. Iedere dag een andere stad bezoeken

  2. Spelletjes doen

  3. Genieten van mooie uitzichten

Riviercruises met MS Horizon

Op een mooi cruiseschip door Nederland, België of Duitsland varen. Een prachtig uitzicht vanaf het water, mooie uitstapjes aan wal en gezellige spelletjes aan boord, wat wil je nog meer? Kies de route die bij jou past en dan maken we er met elkaar een groot feest van! Je kunt mee met de Bloemencruise, waarbij we langs steden komen met mooie bloemenvelden. Of kies voor de route van Hollands Glorie en ontdek de geschiedenis van de verschillende steden en landschappen die ons land rijk is. Heb je Nederland eigenlijk wel gezien en wil je liever wat verder weg? Dan kun je mee met de Romantische Rijn cruise door Duitsland of de Riviercruise door Nederland en België. Het maakt niet uit wat je kiest, het wordt sowieso een leuke vakantie! Ga je mee aan boord?

Vaarroute

Dag 1: Rotterdam - Dordrecht
Dag 2: Dordrecht - Antwerpen
Dag 3: Antwerpen - Gent
Dag 4: Gent - Brugge
Dag 5: Brugge - Terneuzen
Dag 6: Terneuzen - Middelburg
Dag 7: Middelburg - Hellevoetsluis

Dag 8: Hellevoetsluis - Rotterdam


Verblijf

Cruiseschip MS Horizon

Op het cruiseschip MS Horizon staan ontspanning en gezelligheid centraal. Het personeel staat altijd voor ons klaar en zorgt ervoor dat wij een onvergetelijke vakantie gaan beleven.

Faciliteiten

Het cruiseschip beschikt over 3 dekken. Op het promenadedek zit een gezellige salon met bar en een dansvloer. Bij de souvenirhoek kun je een leuke souvenir voor thuis scoren. Verder zit op dit dek het restaurant waar we van heerlijke maaltijden worden voorzien. Hier zitten grote ramen in zodat we de hele tijd naar buiten kunnen kijken en kunnen genieten van het mooie uitzicht over het water. Op het zonnedek bevindt zich een terras met ligstoelen om heerlijk te ontspannen. Op het hoofddek zijn de hutten te vinden. Een aantal hutten zijn bereikbaar met een stoellift.

Hutten

De hutten zijn voorzien van 2 1-persoonsbedden. Verder is er een telefoon en een televisie in de hut aanwezig. De badkamer beschikt over een douche en een toilet.

Activiteiten

Wat gaan we zeker doen

  • Iedere dag een andere stad bezoeken

  • Spelletjes doen

  • Genieten van mooie uitzichten

Route B - Riviercruise Nederland & België vanuit Rotterdam

Dag 1 Rotterdam – Dordrecht

Vanuit Rotterdam gaat onze reis van start! We gaan aan boord van de MS Horizon en leren onze reisgenoten beter kennen tijdens onze eerste vaart naar Dordrecht.

Dag 2 Dordrecht – Antwerpen

In de ochtend vertrekken we van Dordrecht naar Antwerpen. Hier kunnen we de hele dag genieten van deze sfeervolle stad. We zien hier mooie gebouwen en leuke pleinen. Daarnaast is het een stad met veel leuke winkeltjes.

Dag 3 Antwerpen – Gent

De volgende Belgische stad op ons programma is Gent. Gent is een bijzondere stad met veel mooie gebouwen. We bekijken de Sint-Baafskathedraal en kasteel Het Gravensteen. Verder kunnen we winkelen en een souvenir scoren in de gezellige binnenstad of een terrasje pakken.

Dag 4 Gent – Brugge

De laatste Belgische stad op ons programma is Brugge. Deze stad staat bekend om de mooie grachten en schilderachtige stadsgezichten. Deze stad ademt cultuur en geschiedenis.

Dag 5 Brugge - Terneuzen

Terug naar Nederland. In Terneuzen, gelegen aan de Westerschelde, wordt al eeuwenlang gewerkt tegen en met het water. Deze maritieme stad wordt gekenmerkt door de dijken langs de Westerschelde, het sluizencomplex en het kanaal van Gent naar Terneuzen.

Dag 6 Terneuzen – Middelburg

We steken de Westerschelde over en varen naar de hoofdstad van de provincie Zeeland, Middelburg. Hier vinden we een mooi stadhuis en een indrukwekkende abdij met een abdijtoren die de Lange Jan genoemd wordt.

Dag 7 Middelburg – Hellevoetsluis

Onze laatste bestemming, voor we weer aankomen bij de beginplaats, is Hellevoetsluis. Hier is van alles te doen en te zien. Er zijn verschillende leuke musea, maar ook de jachthaven, de vele oude gebouwen en het uitgestrekte strand is de moeite waard om te bekijken. In de avond genieten we van het Captains Dinner en een feestelijke afscheidsavond.

Dag 8 Hellvoetsluis – Rotterdam 

Helaas is de laatste dag van deze vakantie alweer aangebroken. Na aankomst in Rotterdam gaan we van boord en nemen we afscheid van al onze medereizigers en de bemanning.

*Let op: dit programma is onder voorbehoud van wijzigingen. 


Foto's

  • Buitenhof Reizen - Horizon Riviercruise - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Cruiseschip MS Horizon
  • Buitenhof Reizen - Horizon Cruises - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - MS Horizon schip zijkant
  • Buitenhof Reizen - Horizon Riviercruise - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Cruiseschip MS Horizon nacht
  • Buitenhof Reizen - Horizon Riviercruise - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Reizigers voor kiosk
  • Buitenhof Reizen - Horizon Riviercruise - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Tulpen en molen
  • Buitenhof Reizen - Horizon Riviercruise - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Reiziger met stukje taart
  • Schin op Geul - Maastricht - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking

Terug naar zoekresultaten