Riviercruise MS Horizon - Bloemencruise vanuit Rotterdam - Route A

8-daagse Groep in Groep Riviercruise - Rotterdam - Nederland

Niveau Rustig aan vakantie
Niveau Rustig aan vakantie
Riviercruise
Riviercruise

Deze reis is binnenkort te boeken! Ga je mee?

Helaas hebben wij op dit moment nog niet alle informatie. Wij doen hard ons best om jou dit zo snel mogelijk te laten weten, hou de website in de gaten!

Wil je wel alvast zeker zijn van een plekje of een eenpersoonskamer? Vul dan vrijblijvend jouw gegevens in, via onderstaande groene knop.

Velden met een * zijn verplicht

Omschrijving

WOW-factor

  1. Iedere dag een andere stad bezoeken

  2. Spelletjes doen

  3. Genieten van mooie uitzichten

Riviercruises met MS Horizon

Op een mooi cruiseschip door Nederland, België of Duitsland varen. Een prachtig uitzicht vanaf het water, mooie uitstapjes aan wal en gezellige spelletjes aan boord, wat wil je nog meer? Kies de route die bij jou past en dan maken we er met elkaar een groot feest van! Je kunt mee met de Bloemencruise, waarbij we langs steden komen met mooie bloemenvelden. Of kies voor de route van Hollands Glorie en ontdek de geschiedenis van de verschillende steden en landschappen die ons land rijk is. Heb je Nederland eigenlijk wel gezien en wil je liever wat verder weg? Dan kun je mee met de Romantische Rijn cruise door Duitsland of de Riviercruise door Nederland en België. Het maakt niet uit wat je kiest, het wordt sowieso een leuke vakantie! Ga je mee aan boord?

Vaarroute

Dag 1: Rotterdam - Gouda
Dag 2: Gouda - Zaandam
Dag 3: Zaandam - Alkmaar
Dag 4: Alkmaar - Den Helder
Dag 5: Den Helder - Texel
Dag 6: Texel - Hoorn
Dag 7: Hoorn - Dordrecht

Dag 8: Dordrecht - Rotterdam

Verblijf

Cruiseschip MS Horizon

Op het cruiseschip MS Horizon staan ontspanning en gezelligheid centraal. Het personeel staat altijd voor ons klaar en zorgt ervoor dat wij een onvergetelijke vakantie gaan beleven.

Faciliteiten

Het cruiseschip beschikt over 3 dekken. Op het promenadedek zit een gezellige salon met bar en een dansvloer. Bij de souvenirhoek kun je een leuke souvenir voor thuis scoren. Verder zit op dit dek het restaurant waar we van heerlijke maaltijden worden voorzien. Hier zitten grote ramen in zodat we de hele tijd naar buiten kunnen kijken en kunnen genieten van het mooie uitzicht over het water. Op het zonnedek bevindt zich een terras met ligstoelen om heerlijk te ontspannen. Op het hoofddek zijn de hutten te vinden. Een aantal hutten zijn bereikbaar met een stoellift.

Hutten

De hutten zijn voorzien van 2 1-persoonsbedden. Verder is er een telefoon en een televisie in de hut aanwezig. De badkamer beschikt over een douche en een toilet.

Activiteiten

Wat gaan we zeker doen

  • Iedere dag een andere stad bezoeken

  • Spelletjes doen

  • Genieten van mooie uitzichten

Route A - Bloemencruise

Dag 1 Rotterdam – Gouda

In Rotterdam stappen we op het schip de MS Horizon. We lichten het anker en vertrekken naar Gouda. Na het diner aan boord kunnen we nog even van het schip af voor een stadswandeling door Gouda.  

Dag 2 Gouda – Zaandam

In de ochtend verkennen we Gouda nog iets meer. Gouda staat bekend om de kaas en stroopwafels. We gaan naar de markt, waar het prachtige stadhuis staat, en slenteren over de markt. Hierna varen we naar Zaandam.

Dag 3 Zaandam – Alkmaar

Vandaag maken we een excursie naar de Keukenhof! Met de bus rijden we naar de bloementuinen. Hier staan maar liefst 7 miljoen bolbloemen. We wandelen door het park en genieten van de geuren en kleuren van de prachtig aangelegde bloementuinen. Als we weer terug aan boord zijn, varen we verder naar Alkmaar.

Dag 4 Alkmaar – Den Helder

Tot de lunch blijven we nog in Alkmaar. Daarna varen we naar Den Helder. Onderweg komen we langs heerlijk geurende en kleurrijke bloemenvelden. Hierna komen we aan op de basis van de Nederlandse Marine, Den Helder.

Dag 5 Den Helder – Texel

We steken vandaag de Waddenzee over. Als we geluk hebben zien we onderweg een aantal zeehonden rusten op de zandbanken. Op Texel meren we aan bij het plaatsje Oudeschild. Hier vinden we ook het museum Kaap Skil. Dit is een openluchtmuseum waar strandjutters hun verhalen vertellen en waar we veel leren over de geschiedenis van Texel en het vissersplaatsje Oudeschild.

Dag 6 Texel – Hoorn

De volgende ochtend varen we naar Hoorn. Hier zijn veel bezienswaardigheden vanuit het VOC-verleden te zien. In de mooie panden zijn tegenwoordig verschillende leuke winkels, restaurants en musea te vinden.

Dag 7 Hoorn – Dordrecht

Vroeg in de ochtend varen we naar Dordrecht. Dit is een klein dorpje dat we makkelijk met de voet kunnen verkennen. We kunnen langs de binnenstadhavens, historische plekjes en winkelstraten lopen.

Dag 8 Dordrecht – Rotterdam

De laatste dag van onze reis is aangebroken. Na het aanmeren in Rotterdam is het tijd om afscheid te nemen van elkaar en van de bemanning.

*Let op: dit programma is onder voorbehoud van wijzigingen. 

Foto's

  • Buitenhof Reizen - Horizon Riviercruise - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Tulpen en molen
  • Buitenhof Reizen - Horizon Riviercruise - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Cruiseschip MS Horizon
  • Buitenhof Reizen - Horizon Riviercruise - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Cruiseschip MS Horizon nacht
  • Buitenhof Reizen - Horizon Riviercruise - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Reizigers voor kiosk
  • Buitenhof Reizen - Horizon Riviercruise - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Reiziger met stukje taart

Terug naar zoekresultaten