Idyllisch Istrië

10-daagse Grote Busreis - Opatija - Kroatië

Niveau Ondernemend
Niveau Ondernemend
Grote Bus
Grote Bus

Deze reis is binnenkort te boeken! Ga je mee?

Helaas hebben wij op dit moment nog niet alle informatie. Wij doen hard ons best om jou dit zo snel mogelijk te laten weten, hou de website in de gaten!

Wil je wel alvast zeker zijn van een plekje of een eenpersoonskamer? Vul dan vrijblijvend jouw gegevens in, via onderstaande groene knop.

Velden met een * zijn verplicht

Omschrijving

WOW-factor

  1. Boottocht naar eiland Cres

  2. Bezoek aan het schilderachtige dorpje Rovinj

  3. Flaneren over de boulevard van Opatija

Idyllisch Istrië

Ga mee naar het prachtige Kroatië! Hier genieten we van de mooi gekleurde huizen, de blauwe zee, een groen landschap, mooi weer en natuurlijk heerlijk eten! Vroeger werd deze plek het ‘’magische land’’ genoemd. Als je hier rond loopt is niets minder waar! Alles lijkt hier rechtstreeks uit een schilderij te komen. We verblijven in een comfortabel hotel en maken mooie uitstapjes. Zo varen we naar het eiland Cres en ontdekken we het charmante dorpje Rovinj. In Opatija wandelen we over de boulevard en kun je op zoek naar een leuk souvenir. Al met al wordt deze vakantie er eentje om nooit te vergeten! Ga jij gezellig met ons mee naar Kroatië?

Verblijf

Hotel Istra

We verblijven in een heerlijk hotel. Het ligt direct aan zee en op ongeveer 10 minuten lopen van het gezellige centrum van Opatija.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een restaurant, bar en een verwarmd binnenzwembad. Een gedeelte van het strand is ook privé voor de gasten van Hotel Istra. Elke ochtend genieten we van een heerlijk ontbijtbuffet en in de avond van een dinerbuffet inclusief frisdrank.

Kamers

De kamers zijn modern ingericht met aparte bedden, een televisie en een zitje. De badkamers hebben een bad of douche en een toilet. 

*Let op: bovengenoemd hotel is onder voorbehoud van wijzigingen. 

Buitenhof Reizen - Toscane - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Hotel Montebello

Buitenhof Reizen - Idylisch Istrië - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Restaurant uitzicht

Buitenhof Reizen - Toscane - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Hotel Montebello kamer

Activiteiten

Wat gaan we zeker doen:

  1. Boottocht naar eiland Cres

  2. Bezoek aan het schilderachtige dorpje Rovinj

  3. Flaneren over de boulevard van Opatija

Programma van dag-tot-dag

Dag 1: Reis naar Zuid-Duitsland

De reis gaat beginnen! We drinken nog een kopje koffie op het overstappunt in Didam en dan rijden we via de Duitse snelwegen naar ons overnachtingshotel.

Dag 2: Opatija

Na het ontbijt in Zuid-Duitsland rijden we door naar Kroatië. Bij aankomst in Opatija checken we in bij het hotel en genieten we van ons eerste diner.

Dag 3: Mošćenice

We verkennen de omgeving door een mooie route langs de kust te nemen. We rijden naar het bergdorpje Mošćenice. Hier heb je een prachtig uitzicht over Opatija.

Dag 4: Pula en de Brijuni eilanden

Na het ontbijt rijden we eerst naar Pula, waar we het Romeinse amfitheater bezoeken. Daarna varen we naar de Brijuni eilanden. Deze eilanden bestaan uit 14 grote en kleine eilanden en vormen een Nationaal Park. Hier rijden we met een treintje door dit prachtige gebied. We bezoeken de ruïnes van een Romeinse villa, een archeologisch museum en het safaripark.

Dag 5: Boottocht eiland Cres

We bekijken de prachtige kustlijn en de eilanden van Istrië vanaf het water. Onderweg genieten we van een heerlijke lunch en bezoeken we het plaatsje Cres. Misschien spotten we ook nog wel dolfijnen.

Dag 6: Rovinj en boottocht

Tijdens de ochtend kunnen we even relaxen aan het strand of in het zwembad. Na de lunch in het hotel vertrekken we naar Rovinj. Dit is een historisch schilderachtig stadje aan de kust. Als we hier door de smalle straatjes en over de mooie pleinen lopen hebben we het gevoel dat we door een schilderij lopen. We bezoeken een kerk en een klooster en daarna eten we in Rovinj. Er zijn veel gezellige terrasjes aan het water waar we heerlijk kunnen eten. Na het diner maken we nog een boottocht en genieten we van de zonsondergang terwijl we uitkijken naar dolfijnen.

Dag 7: Vrije dag

Vandaag hebben we een dagje vrij. We mogen zelf kiezen wat we willen doen. Aan het zwembad of op het strand liggen, over de boulevard van Opatija lopen, winkelen, terrasjes pakken…alles kan!

Dag 8: Poreč

Op onze laatste dag rijden we naar Poreč, één van de populairste vakantiebestemmingen van Kroatië. We verkennen deze stad en in de middag kunnen we nog even bijkomen op het strand.

Dag 9: Vertrek Opatija

Het is helaas alweer tijd om terug naar huis te gaan. We nemen afscheid van deze mooie omgeving en stappen in de bus. De reis gaat eerst weer naar Duitsland, waar we zullen overnachten.

Dag 10: Nederland

Na het ontbijt in ons overnachtingshotel is het dan echt tijd om naar huis te gaan. We rijden via de Duitse snelwegen terug naar Nederland. Op het overstappunt in Didam genieten we nog van een heerlijk afscheidsdiner en dan komt deze reis echt tot een einde.

*Let op: dit programma is onder voorbehoud van wijzigingen. 

Foto's

  • Idyllisch Istrië - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Rovinj
  • Buitenhof Reizen - Idylisch Istrië - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Restaurant uitzicht
  • Buitenhof Reizen - Toscane - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Hotel Montebello
  • Buitenhof Reizen - Toscane - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Hotel Montebello kamer
  • Idyllisch Istrië - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - omschrijving (2)
  • Idyllisch Istrië - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - omschrijving
  • Idyllisch Istrië - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - flaneren over de boulevard van Opatija

Terug naar zoekresultaten