Ibiza

8-daagse Vliegreis - San Antonio - Spanje

Niveau Ondernemend
Niveau Ondernemend
Vliegreis
Vliegreis

Deze reis is binnenkort te boeken! Ga je mee?

Helaas hebben wij op dit moment nog niet alle informatie. Wij doen hard ons best om jou dit zo snel mogelijk te laten weten, hou de website in de gaten!

Wil je wel alvast zeker zijn van een plekje of een eenpersoonskamer? Vul dan vrijblijvend jouw gegevens in, via onderstaande groene knop.

Velden met een * zijn verplicht

Omschrijving

Wow-factor

  1. Zon, zee en gezelligheid

  2. Hippiemarkt bezoeken

  3. Genieten van een eilandtour

Dansen op Ibiza

Ibiza, het party-eiland, het eiland van de hippies, mooie baaitjes, gezellige dorpjes en prachtige zonsondergangen. We verblijven in een gezellig All Inclusive hotel. Het ligt op een heuvel vol met pijnbomen, waardoor we een prachtig uitzicht hebben. Tijdens deze vakantie genieten we van de Spaanse zon en koelen we af met een duik in de zee of in het zwembad. We bezoeken een hippiemarkt. Hier verkopen ze allerlei handgemaakte producten. We kunnen vast een leuke souvenir voor thuis scoren! Bij de eilandtour ontdekken we de mooiste en leukste plekken van het eiland op een leuke manier. We rijden dwars door de prachtige natuur. In de gezellige steden om ons hotel heen, zoals San Antonio, kunnen we leuke winkels en gezellige restaurants en terrassen vinden. De boulevard met de verfrissende drankjes en lekkere tapas roept!

Verblijf

Marble Stella Maris

Hotel Marble Stella Maris heeft alles! Prachtig gelegen op een met pijnbomen begroeide heuvel en rond het hotel een mooie mediterrane tuin. Twee van de mooiste zandstranden in de schilderachtige baaien Cala Gracio en Cala Cracioneta zijn op loopafstand. Het hotel ligt niet ver van één van de gezelligste plaatsen van het eiland, San Antonio. Het vroegere vissersplaatsje is uitgegroeid tot een drukke en veelzijdige vakantieplaats met een bruisend nachtleven en volop vertier aan de stranden. In San Antonio bevindt zich een groot aantal gezellige terrassen, maar ook winkelen gaat hier uitstekend.  

Faciliteiten

Vanuit het hotel kijk je zo naar de zee. Het hotel heeft een zonneterras met heerlijk comfortabele ligbedden en parasols. We verblijven hier op basis van All Inclusive. Dat betekend dat alle maaltijden en drankjes inclusief zijn! In het hele hotel is gratis wifi aanwezig.

Kamers

De kamers in Hotel Marble Stella Maris zijn netjes en verzorgd ingericht en beschikken over tweepersoonsbedden. Daarnaast is er airconditioning, televisie en een balkon of terras met zitje. De badkamer is voorzien van een bad of douche en toilet. Ook op de kamer kan er gebruik gemaakt worden van gratis wifi.

Activiteiten

Wat gaan we zeker doen

  • Zon, zee en gezelligheid: Op het Spaanse eiland Ibiza genieten we van de warme zon, de verkoelende zee en de gezelligheid met elkaar. Dit wordt een vakantie om nooit meer te vergeten!
  • Hippiemarkt bezoeken: We bezoeken een typische hippiemarkt. Hier worden allerlei handgemaakte producten verkocht. Wie weet scoor je nog wel een leuk souvenirtje voor thuis.
  • Genieten van een eilandtour: In de omgeving van ons hotel valt genoeg te zien en te beleven. We gaan erop uit en leren de mooiste en leukste plekken van Ibiza kennen.

Foto's

  • Ibiza- begeleide vakanties voor mensen met een beperking - omschrijving
  • Buitenhof Reizen - Ibiza - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Marble Stella Maris zwembad
  • Buitenhof Reizen - Ibiza - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Marble Stella Maris slaapkamer voorbeeld
  • Ibiza- begeleide vakanties voor mensen met een beperking - hippiemarkt bezoeken
  • Ibiza- begeleide vakanties voor mensen met een beperking - zon, zee en gezeligheid

Terug naar zoekresultaten