Gran Canaria

12-daagse Vliegreis - Playa del Ingles - Spanje - Canarische eilanden

Niveau Ondernemend
Niveau Ondernemend
Vliegreis
Vliegreis

Deze reis is binnenkort te boeken! Ga je mee?

Helaas hebben wij op dit moment nog niet alle informatie. Wij doen hard ons best om jou dit zo snel mogelijk te laten weten, hou de website in de gaten!

Wil je wel alvast zeker zijn van een plekje of een eenpersoonskamer? Vul dan vrijblijvend jouw gegevens in, via onderstaande groene knop.

Velden met een * zijn verplicht

Omschrijving

WOW-factor

  1. Jeepsafari

  2. Eiland verkennen

  3. Hotel aan het strand

Viva la Gran Canaria

Gran Canaria is een eiland in de Atlantische Oceaan, vlakbij Spanje. Hier heb je een lekker zonnetje, mooie stranden, kleine dorpjes en heerlijk eten. We verblijven in een heerlijk All Inclusive hotel in het centrum van het gezellige Playa del Inglés. Hier vinden we een boulevard met leuke winkeltjes waar we een souvenir kunnen scoren en terrasjes voor heerlijk Spaans eten en drinken. Via onze uitstapjes verkennen we verschillende delen van het eiland. We zorgen ervoor dat we alle mooie plekjes gezien hebben! Met een jeepsafari scheuren we door de vulkanische landschappen en ruige natuur van het eiland. Een Nederlandstalige gids vertelt ons hierbij alles wat we moeten weten. Op het strand, vlakbij ons hotel, genieten we van het verkoelende water, de verfrissende drankjes op de boulevard en het lekkere eten in een van de gezellige restaurantjes. Een ideale vakantie vind je niet?

Verblijf

Abora Buenaventura by Lopesan

Ons hotel ligt in het centrum van Playa del Inglés. We verblijven hier op basis van all inclusive. Abora Buenaventura is centraal gelegen. De leukste plekjes kunnen we te voet bezoeken. In een kwartiertje wandelen we naar het strand en het Kashbah shopping center is nóg dichterbij.

Faciliteiten

Het hotel heeft een buffetrestaurant en een snackbar. Over het complex verspreid zijn 6 bars te vinden voor de heerlijkste drankjes. We kunnen spelletjes spelen in de spelletjesruimte. De sportievelingen kunnen zich uitleven tijdens een potje tennis, voetbal of volleybal. Natuurlijk kunnen we ook ontspannen in de jacuzzi of met een boekje neerploffen op één van de bedjes aan het zwembad. In het hele hotel is gratis wifi aanwezig.

Kamers

De ruime tweepersoonskamers hebben allen 2 aparte eenpersoonsbedden. De kamers zijn uitgerust met een minibar, televisie, telefoon en airco. Elke kamer heeft een zitje in de vorm van een balkon of terras. De badkamer heeft een bad of douche met wastafel en toilet. In de kamers is gratis wifi aanwezig.

Activiteiten

Wat gaan we zeker doen:

  • Jeepsafari: Met een Nederlandstalige gids verkennen we de mooiste plekjes van het eiland Gran Canaria. We zien de ruige natuur en de vulkanische bergen, genieten!
  • Eiland verkennen: De hele vakantie door verkennen we verschillende delen van het eiland. We maken verschillende leuke uitstapjes zodat we de belangrijkste plekjes te zien krijgen.
  • Hotel aan het strand: We verblijven in een heerlijk hotel, direct aan het strand. Dat wordt All Inclusive genieten van de zon, de zee, het strand, het zwembad en alles wat dit hotel nog meer te bieden heeft.

Foto's

  • Gran Canaria- begeleide vakanties voor mensen met een beperking - omschrijving
  • Gran Canaria- begeleide vakanties voor mensen met een beperking - accomodatie
  • Buitenhof Reizen - Gran Canaria - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Abora Buenaventura by Lopesan Hotels zwembad
  • Gran Canaria- begeleide vakanties voor mensen met een beperking - accommodatie
  • Buitenhof Reizen - Gran Canaria - begeleide vakanties voor mensen met een beperking - Abora Buenaventura by Lopesan Hotels badkamer voorbeeld
  • Gran Canaria- begeleide vakanties voor mensen met een beperking - jeepsafari
  • Gran Canaria- begeleide vakanties voor mensen met een beperking - omschrijving (2)

Terug naar zoekresultaten